Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
116 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
**[[Kecamatan Bantarkawung]]
**[[Kecamatan Salem]].
6 Kecamatan sing digabung nang SWP III kiye rencanane arep didadekna Kabupaten dhewek (Pemekaran Kabupaten Brebes).
 
== Ekonomi & Sosial ==
Naraguna anonim

Menu navigasi