Béda antarané révisi "Aljazair"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
25 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (wikidata interwiki)
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
'''Aljazair''' Yakuweyakuwe negara bangnang benuaBenua afrika[[Afrika]].
 
{{rintisan}}

Menu navigasi