Menyang kontèn

La Paz: Béda antarané révisi

22 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q1491)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
'''La Paz''' Yakuwekuwe ibukota negara bolivia[[Bolivia]].
 
{{rintisan}}