Béda antarané révisi "Argentina"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
38 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (dandani sithik)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Argentina''' yakuwe negara nang benua [[Amerika Kidul]].
 
[[:Kategori:Negara|Kategori:Negara]]
1.303

besutan

Menu navigasi