Béda antarané révisi "Argentina"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q414
(Nggawé kaca mawa "Argentina Yakuwe negara nang benua amerika kidul. id:Argentina")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q414)
Argentina Yakuwe negara nang benua amerika kidul.
 
[[id:Argentina]]
15.471

besutan

Menu navigasi