Béda antarané révisi "1824"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
c (kosmetik)
c (kosmetik)
 
== Prastawa ==
* para sedulur panginyongan, giye nyong bocah temiang sing urip nang lampung way kanan, kepengin kenal karo para sedulur kbh sing pada2 urip nang aring jagad iki.
 
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*

Menu navigasi