Menyang kontèn

1585: Béda antarané révisi

49 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: clean up using AWB)
cTidak ada ringkasan suntingan
 
|abad+1 = 17
}}
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
346

besutan