Béda antarané révisi "Wikisource"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Migrating 81 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q263 (translate me))
c (kosmetik)
 
[[Gambar:Wikisource-logo.svg|rightka|135px|Logo Wikisource]]
 
'''Wikisource''' atawa '''SumberWiki''', ''The Free Library'' ("Perpustakaan Bebas"), kuwe salah siji proyek [[Wikimedia]] sing tujuane mbangun [[perpustakaan]] [[wiki]] nganggo [[isi bebas]] sing terdiri sekang naskah-naskah [[sumber pertama]] (''primary source''), karo terjemahan naskah-naskah sumber maring basa apa bae lan bahan-bahan pendukunge. Alamaté nang '''[http://www.wikisource.org www.wikisource.org]'''. Versi basa Indonesiane nang [http://id.wikisource.org id.wikisource.org].

Menu navigasi