Béda antarané révisi "Penyanyi"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
38 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Gawé kaca sing isi ''''Penyanyi''' (tukang nembang) kuwe wong sing nggunakna suarane dadi alat go ginawe musikan. Ana pirang-pirang maceme penyanyi: * penyanyi utama (sing nembangna p...')
 
c (wikidata interwiki)
 
[[fi:Laulu#Laulaja]]
[[ro:Cantautor]]
[[zh-yue:唱作人]]
16.093

besutan

Menu navigasi