Menyang kontèn

Filipina: Béda antarané révisi

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
KosmetikPP
c (Mbatalna revisi 198088 sekang LaxmiRosy7 (dopokan)(revert vandal))
c (KosmetikPP)
[[Gambar:Flag of the Philippines.svg|200px|thumbjmpl|rightka|Bendera Filipina]]
[[Gambar:Coat of Arms of the Philippines.svg|200px|thumbjmpl|rightka]]
'''Filipina''' (cokan diarani '''Filipin''' utawa '''Pilipina''') kuwe salah siji negara nang wilayah [[Asia Tenggara]], nang sisi lor [[Indonesia]] karo [[Malaysia]]. Padha karo Indonesia, Filipina kiye uga salah siji negara kepulauan. Negara kiye duwe 7.107 [[Pulau]].