Menyang kontèn

Filipina: Béda antarané révisi

15 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 182 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q928 (translate me))
cTanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Flag of the PhilippinesPhilippiness.svg|200px|thumb|right|Bendera Filipina]]
[[Gambar:Coat of Arms of the Philippines.svg|200px|thumb|right]]
'''Filipina''' (cokan diarani '''Filipin''' utawa '''Pilipina''') kuwe salah siji negara nang wilayah [[Asia Tenggara]], nang sisi lor [[Indonesia]] karo [[Malaysia]]. Padha karo Indonesia, Filipina kiye uga salah siji negara kepulauan. Negara kiye duwe 7.107 [[Pulau]].
 
{{Rintisan}}
dgjsbmdgj
 
[[KategoriKatdbegori:Negara]]
[[KategoriKatdjkegori:Filipina]]
1

besutan