Menyang kontèn

Wikisource: Béda antarané révisi

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Robot Nambah: et:Vikitekstid
c (r2.7.2+) (Robot Nambah: tt:Викиханә)
c (r2.7.2) (Robot Nambah: et:Vikitekstid)
[[eo:Vikifontaro]]
[[es:Wikisource]]
[[et:Vikitekstid]]
[[fa:ویکی‌نبشته]]
[[fi:Wikiaineisto]]
409

besutan