Béda antarané révisi "Buddha"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Owahan kosmetika
c (r2.6.4) (Robot Nambah: mzn:بودا)
c (Bot: Owahan kosmetika)
Agama '''Buddha''' kuwe lair nang [[Nepal]], pencetuse yakuwe Siddhartha Gautama utawa Gautama Budha.
 
== Golongan-Golongan ==
* [[Samma-Sambuddha]]
* [[Pacceka-Buddha]] utawa [[Pratyeka-Buddha]]
5.109

besutan

Menu navigasi