Béda antarané révisi "Kraton, Yogyakarta"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Daerah Istimewa Yogyakarta)
c (Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Daerah Istimewa Yogyakarta))
|nama camat=-
|kepadatan=- jiwa/km²
|propinsi=JawaDaerah TengahIstimewa Yogyakarta
}}
'''Kraton''' kuwe salah siji [[kecamatan]] nang [[{{lcfirst:Kota Yogyakarta}}]], [[JawaDaerah TengahIstimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
{{Kota Yogyakarta}}
11.076

besutan

Menu navigasi