Cithakan:Country showdata: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
-->{{#if: {{{related5|}}} |
*[[Cithakan:Country data {{{related5}}}]]<span style="position:absolute; left:32em;">{{flag|{{{related5}}}}}</span>
}}<!--
-->{{#ifexist:{{FULLPAGENAME}}/doc |
=== Informasi liyane ===
{{{{FULLPAGENAME}}/doc}}
10.001

besutan

Menu navigasi