Idin

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berikut ini adalah daftar hak dengan akses terkait kepada hak penggunanya. Pengguna dapat mengizinkan aplikasi untuk menggunakan akun mereka, namun dengan izin terbatas berdasarkan hak yang diberikan oleh pengguna. Aplikasi yang berjalan yang mewakili seorang pengguna tidak dapat menggunakan hak yang tidak dimiliki oleh pengguna tersebut. Mungkin nanti terdapat informasi tambahan mengenai hak-hak individual.

IdinHak
Hak pokok (basic)
  • Bypass pamblokiran IP, pamblokiran otomatis lan rentang pamblokiran (ipblock-exempt)
  • Deleng entri log planggaran sacara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Deleng log planggaran (abusefilter-log)
  • Deleng saringan planggaran (abusefilter-view)
  • Lirwakna pamblokiran otomatis marang alamat tor (torunblocked)
  • Liwati blokiran global (globalblock-exempt)
  • Maca kaca (read)
  • Ndeleng tanda patroli owahan anyar (patrolmarks)
  • Nggawe ben suntingane dhewek ditandani otomatis minangka wis dipatroli (autopatrol)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Ngosongna cache situs kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Ngunakna API panulisan (writeapi)
  • Nyunting kaca ding disemi-reksa (autoconfirmed)
  • Ora duwe suntingan cilik nang kaca dhiskusi dadi ngetokna tampilan pesan anyar (nominornewtalk)
  • Otomatis mlebu log nganggo akun naraguna njaba (autocreateaccount)
  • Owah kaca kang kareksa "Blokir panganggo anyar lan ora kedaftar" (editsemiprotected)
Besutan gedhi (highvolume)
  • Dianggep dadi proses otomatis (bot)
  • Nandani suntingan rollback dadi suntingane bot (markbotedits)
  • Nggunakna wates sing luwih dhuwur nang kueri API (apihighlimits)
  • Ora dipengaruhi karo batesan jumlah suntingan (noratelimit)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
Besut kaca kang ana (editpage)
  • Buat pengalihan butir (item-redirect)
  • Gabungkan butir (item-merge)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
  • Ubah istilah atribut (label, deskripsi, nama lain) (property-term)
  • Ubah istilah butir (label, deskripsi, nama lain) (item-term)
Besut kaca kang kareksa (editprotected)
  • Override daftar ireng judhul (tboverride)
  • Besut cithakan kareksa (templateeditor)
  • Besut kaca sing winates (extendedconfirmed)
  • Edit pages protected as "Allow only autoreviewers" (editautoreviewprotected)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pematroli otomatis" (editextendedsemiprotected)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pengurus" (editeditorprotected)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Nyunting kaca-kaca sing direksa (tanpa pangreksan runtun) (editprotected)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Besut CSS/JavaScript panganggomu (editmycssjs)
  • Besut berkas CSS naragunamu (editmyusercss)
  • Besut berkas JSON naragunamu (editmyuserjson)
  • Besut berkas JavaScript naragunamu (editmyuserjs)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Besut préferènsi panganggomu (editmyoptions)
  • Besut berkas JSON naragunamu (editmyuserjson)
  • Besut pilalanmu dhéwé (editmyoptions)
Besut jagad aran MediaWiki lan CSS/JavaScript panganggo (editinterface)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nyunting antarmukane panganggo (editinterface)
  • Nyunting berkas JSON panganggo liyane (edituserjson)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Sunting CSS/JS pengguna untuk keseluruhan situs (editsiteconfig)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nyunting antarmukane panganggo (editinterface)
  • Nyunting berkas CSS panganggo liyane (editusercss)
  • Nyunting berkas JSON panganggo liyane (edituserjson)
  • Nyunting berkas JavaScript panganggo liyane (edituserjs)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Gawé, besut, lan lih kaca (createeditmovepage)
  • Buat atribut (property-create)
  • Delete single revision redirects (delete-redirect)
  • Lih kaca kategori (move-categorypages)
  • Mindahna kaca (move)
  • Mindahna kaca sisan karo anak-kacane kabeh (move-subpages)
  • Mindahna kaca utama panganggo (move-rootuserpages)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nggawé kaca (sing dudu kaca dhiskusi) (createpage)
  • Nggawé kaca dhiskusi (createtalk)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Ora nggawe pangalihan sekang kaca sing lawas dong mindahna kaca (suppressredirect)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Unggah berkas anyar (uploadfile)
  • Ngunggahna berkas (upload)
  • Nindih berkas sing wis ana lan diunggah nang pangganggo sing padha (reupload-own)
Unggah, ganti, lan lih berkas (uploadeditmovefile)
  • Mindahna berkas (movefile)
  • Ngunggah berkas sekang alamat URL (upload_by_url)
  • Ngunggahna berkas (upload)
  • Nindih berkas sing uwis ana (reupload)
  • Nindih berkas sing wis ana lan diunggah nang pangganggo sing padha (reupload-own)
  • Ora nggawe pangalihan sekang kaca sing lawas dong mindahna kaca (suppressredirect)
  • Tindhihi berkas ing panyimpenan médhiyah barengan lokal (reupload-shared)
Awasi owahané kaca (patrol)
  • Nandani suntingane panganggo sejen minangka wis dipatroli (patrol)
Wurungaké owahané kaca (rollback)
  • Gelis gole mbalekna suntingane panganggo pungkasan sing nyunting kaca tartamtu (rollback)
Blokir lan uculaké blokirané naraguna (blockusers)
  • Mblokir panganggo sejen ben ora teyeng nyunting (block)
  • Mblokir pangganggo ben ora teyeng ngirim imel (blockemail)
Deleng berkas lan kaca kang kabusek (viewdeleted)
  • Ndeleng sajarah entri sing kabusak, tanpa teks sing ana hubungane (deletedhistory)
  • Ndeleng teks sing dibusak lan owahan nang antarane revisi sing dibusak (deletedtext)
  • Ngoleti kaca sing wis dibusak (browsearchive)
Deleng isian log kang winates (viewrestrictedlogs)
  • Deleng entri log planggaran sing diumpetna (abusefilter-hidden-log)
  • Deleng entri log saringan planggaran sing detandani pribadi (abusefilter-log-private)
  • Deleng saringan planggaran sing detandani pribadi (abusefilter-view-private)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Ndeleng log privat (suppressionlog)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
Busak kaca, owahan, lan isian cathetan (delete)
  • Busak kaca gedhèn-gedhèn (nuke)
  • Busak lan wurung busak èntri log tartamtu (deletelogentry)
  • Mbatalna pambusakan kaca (undelete)
  • Mbusak kaca (delete)
  • Mbusak kaca sing duwe sajarah panyuntingan sing gedhé (bigdelete)
  • Mbusak lan mbatalna pambusakan revisi tartamtu kaca (deleterevision)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Ndeleng sajarah entri sing kabusak, tanpa teks sing ana hubungane (deletedhistory)
  • Ndeleng teks sing dibusak lan owahan nang antarane revisi sing dibusak (deletedtext)
  • Ngoleti kaca sing wis dibusak (browsearchive)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Dhelikaké naraguna lan dalah révisiné (oversight)
  • Mriksa lan mbalekna revisi sing diumpetna sekang pangurus (suppressrevision)
  • Umpetna entri nang log planggaran (abusefilter-hide-log)
Reksa lan uculi rereksané kaca (protect)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nganti tingkatan pangreksan lan nyunting kaca-kaca sing direksa (protect)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Nyunting kaca-kaca sing direksa (tanpa pangreksan runtun) (editprotected)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Deleng pawawanganmu (viewmywatchlist)
  • Deleng pawawanganmu (viewmywatchlist)
Besut pawawangmu (editmywatchlist)
  • Owahi pawawangané panjenengan. Cathetan: ana cara liyane kanggo nambahi kaca menyang pratélan, sanadyan ora duwe hak iki. (editmywatchlist)
Ngirim layang-èl menyang naraguna liya (sendemail)
  • Ngirim imel maring panganggo liyane (sendemail)
Gawé akun (createaccount)
  • Override pamriksan palècèhan (override-antispoof)
  • Lirwakaké pratélan ireng bab jeneng naraguna (tboverride-account)
  • Nggawé akun panganggo anyar (createaccount)
Ngaksès informasi pribadhi (privateinfo)
  • Deleng dhata prianggané panjenengan dhéwé (kaya ta alamat layang-èl, jeneng asli) (viewmyprivateinfo)
Gabungkan sejarah halaman (mergehistory)
  • Ngabungna sajarah kaca-kaca (mergehistory)
Access checkuser data (checkuser)
  • Pirsani log pamriksa (checkuser-log)
  • Priksa alamat-alamat IP naraguna lan informasi liyané (checkuser)
Create short URLs (shortenurls)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
Globally block or unblock an IP address (globalblock)
  • Nggawé lang mbusak pamblokiran global (globalblock)
Manage global account status (setglobalaccountstatus)
  • Busak akun global (centralauth-oversight)
  • Gemboka utawa dhelikna akun global (centralauth-lock)
Manage your OAuth clients (oauthmanageownclient)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Propose new OAuth consumers (mwoauthproposeconsumer)
  • Update OAuth consumers you control (mwoauthupdateownconsumer)
Aksès informasi otèntifikasi rong faktor (OATH) kanggo panjenengan dhéwé lan liyan (oath)
  • Meminta dan memvalidasi informasi OATH untuk diri sendiri dan pengguna lain (oathauth-api-all)

OAuth-specific grants

These additional grants are applicable to OAuth consumers.

IdinHak
User identity verification only, no ability to read pages or act on a user's behalf.
User identity verification only with access to real name and email address, no ability to read pages or act on a user's behalf.