Ekspor kaca

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panjenengan bisa ngekspor teks lan sajarah panyuntingan sawijining kaca tartamtu utawa sawijining set kaca awujud XML tartamtu. Banjur iki bisa diimpor ing wiki liyane nganggo MediaWiki nganggo fasilitas impor kaca.

Kanggo ngekspor kaca-kaca artikel, lebokna irah-irahan utawa judhul sajroning kothak teks ing ngisor iki, irah-irahan utawa judhul siji per baris, lan pilihen apa panjenengan pengin ngekspor jangkep karo versi sadurunge, utawa namung versi saiki mawa cathetan panyuntingan pungkasan.

Yen panjenengan kepengin ngimpor versi pungkasan, panjenengan uga bisa nganggo pranala kusus, contoeh Mirunggan:Ekspor halaman/Kaca Utama kanggo ngekspor artikel "Kaca Utama".