Meitri Widya Pangestika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Meitri Widya Pangestika kuwe salah siji perenang Indonesia sing apik prestasine. Dheweke binaan Perkumpulan renang Bina Taruna Purwokerto.


mBalik ming:

Tokoh ; Tokoh Banyumas