Meitri Widya Pangestika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Meitri Widya Pangestika kuwe salah siji perenang Indonesia sing apik prestasine. Dheweke binaan Perkumpulan renang Bina Taruna Purwokerto.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Tokoh ; Tokoh Banyumas