Malllawa, Maros

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Malllawa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Maros
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
1 kelurahan

Malllawa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Maros, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Malllawa, Maros Cithakan:Kabupaten Maros