Malaka Barat, Belu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Malaka Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Belu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Malaka Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Belu, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Malaka Barat, Belu Cithakan:Kabupaten Belu