Młoszowa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Młoszowa ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 7,8 km²
  • Penduduk: 2700 jiwa (taun 2009)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.