Lumbu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

godhong "Lumbu" utawa kasebut uga dhaun L0MPoNg yaiku bahan utamane salah sijine kuliner khas tlatah Banyumasan eks karesidenan Banyumas sekang wilayah paling iring wetan yaiku kabupaten Banjarnegara.