Lempog

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lempog kuwe salah siji jenis dodol sing bahan utamane yakuwe duren. Kelire lempog kuwe coklat tuwa, umume wis dibungkus nganggo plastik. Mandan angel nggolet lempog kiye, biasane nang super market gedhe kuwe ana.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.