Laung Tuhup, Murung Raya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Laung Tuhup
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Murung Raya
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
1.611 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 23 desa
3 kelurahan

Laung Tuhup kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Murung Raya, Kalimantan Tengah, Indonesia.


Cithakan:Laung Tuhup, Murung Raya Cithakan:Kabupaten Murung Raya