Langke Rembong, Manggarai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langke Rembong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Manggarai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
11 kelurahan

Langke Rembong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Manggarai, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Langke Rembong, Manggarai Cithakan:Kabupaten Manggarai