Kinal, Kaur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kinal
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bengkulu
Kabupaten Kaur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Kinal kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kaur, Bengkulu, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Kaur