Kayan Hulu, Malinau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kayan Hulu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Malinau
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
kelurahan

Kayan Hulu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malinau, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Kayan Hulu, Malinau Cithakan:Kabupaten Malinau