Karangmanyar, Kalimanah, Purbalingga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangmanyar
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purbalingga
Kecamatan Kalimanah
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Karangmanyar kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Kalimanah, kabupaten Purbalingga, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]