Karangbahagia, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Karang Bahagia, Bekasi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang Bahagia
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
46,1 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Karang Bahagia kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.