Menyang kontèn

Kabupaten Batubara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Lambang Kabupaten Batu Bara
Lokasi Batu Bara nang propinsi Sumatra Lor

Kabupaten Batubara kuwe salah siji kabupaten nang provinsi Sumatera Lor, Indonesia.

Kecamatan[sunting | besut sumber]