Jeneng-Jeneng Pujangga Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Daftar jeneng pujangga-Pujangga Indonesia.

Penyair[sunting | besut sumber]

Cerpenis[sunting | besut sumber]

Novelis[sunting | besut sumber]

Kritikus/Eseis[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.