Iwaka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ikatan Warga Kroya (Iwaka) kuwe Paguyuban warga eks. Kawedanan Kroya nang Jakarta lan sekitar (Jabodetabek). Pengurus Iwaka termasuk rajin ngoprak-oprak anggotane melu kegitan-kegiatan Iwaka misale nganakna arisan rutin lan liya-liyane. Motto Paguyuban kiye: "Pada-Pada Nang Paran Ayo Pada Seduluran".

Tujuan[sunting | besut sumber]

Sebagai wadah utawa forum pertemuan, komunikasi lan silaturahmi warga Kroya nang Jabodetabek.

Sekretariat[sunting | besut sumber]

  • Jl. Dr. Saharjo - Sawo IV/7 Rt.008/09 Jakarta Selatan 12860, telp. 831 4464 (kang Widagdo).
  • Jl. Pancawarga IV/33 Rt. 006/03 Jakarta Timur, telp. 850 0045 (ibu Siti Rahayu).
  • Jl. Margonda Raya No. 438 Depok, telp. 752 2287, 752 2289 (ibu Turiah).



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Paguyuban Banyumasan