Iwaka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ikatan Warga Kroya (Iwaka) kuwe Paguyuban warga eks. Kawedanan Kroya nang Jakarta lan sekitar (Jabodetabek). Pengurus Iwaka termasuk rajin ngoprak-oprak anggotane melu kegitan-kegiatan Iwaka misale nganakna arisan rutin lan liya-liyane. Motto Paguyuban kiye: "Pada-Pada Nang Paran Ayo Pada Seduluran".

Tujuan[sunting | besut sumber]

Sebagai wadah utawa forum pertemuan, komunikasi lan silaturahmi warga Kroya nang Jabodetabek.

Sekretariat[sunting | besut sumber]

  • Jl. Dr. Saharjo - Sawo IV/7 Rt.008/09 Jakarta Selatan 12860, telp. 831 4464 (kang Widagdo).
  • Jl. Pancawarga IV/33 Rt. 006/03 Jakarta Timur, telp. 850 0045 (ibu Siti Rahayu).
  • Jl. Margonda Raya No. 438 Depok, telp. 752 2287, 752 2289 (ibu Turiah).



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Paguyuban Banyumasan