Hobi & Hiburan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hobi : kesenangan sing bernilai guna kanggo mengisi wektu kosong.

Hiburan : apa baen (kata-kata; tempat; benda) sing bisa dadi penghibur utawa pelipur hati sing lagi duka.

Jenis-Jenis[sunting | besut sumber]


Olahraga, Hobi & Hiburan[sunting | besut sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.