Gombong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kota Gombong
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kota Gombong kuwe salah siji kota nang kabupaten Kebumen. Kota kiye dadi pusat keramean nang kecamatan Gombong uga anane nang jalur angkutan darat sing strategis, angkutan bis antar kota uga angkutan darat sepur.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.