Gilbert Gottfried

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gilbert Gottfried

Gottfried, 2020
Lahir Gilbert Jeremy Gottfried
28 Februari 1955 (umur 67)
Brooklyn, New York, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Pasangan Dara Kravitz
Anak 2

Gilbert Jeremy Gottfried (lair 28 Februari 1955) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]