Gilbert Gottfried

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Gilbert Gottfried

Gottfried, 2016
Lahir 28 Februari 1955 (umur 63)
Brooklyn, New York, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Giblert Gottfried (lair 28 Februari 1955) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]