Gambar:Wiki letter w.svg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Resolusi biasa(Berkas SVG, nominal 44 × 44 piksel, gedhené berkas: 7 KB)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Puzzle-Stück mit dem Buchstaben W aus dem Wikipedia-Logo.
English: Puzzle piece with the letter W from the Wikipedia logo.
Magyar: A Wikipédia-logó egy, a W betűt ábrázoló kirakósdarabja.
Italiano: Pezzo di puzzle con una W al centro: un pezzo del logo di wikipedia
Русский: Изображение буквы "W"-символа Википедии на детали пазла
Tanggal
Sumber Karya dhéwé; Wikimedia Foundation
Juru pangarang SVG Jarkko Piiroinen; rights, design and origin Wikimedia Foundation
Vèrsi liya

Original PNG version by Grigory Grin on 2004-11-04 (removed as of 2007-02-23); alternative (reversed) GIF version by Nesusvet on 2006-02-06

SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This vector image was created with Inkscape.

Jinis lisènsi

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki24 Agustus 2006 09.34Miniatur nggo versi dong 24 Agustus 2006 09.3444 × 44 (7 KB)Jarkko Piiroinen== Summary == {{en}} Puzzle-piece with a letter W from Wikipedia logo. (Source) {{de}} Puzzle-Stück mit dem Buchstaben W aus dem Wikipedia-Logo. (Quelle) {{fi}} Palapelin palanen jossa o

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat

Metadata