Gambar:Museum template.gif

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Museum_template.gif(48 × 48 piksel, ukuran berkas: 2 KB, tipe MIME: image/gif)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan

Museum Kecamatan Moncongloe Terdiri dari 5(lima) Desa yakni desa Moncongloe Lappara, Desa Moncongloe, Desa Moncongloe Bulu, desa Bonto Bunga dan desa Bontomarannu (05-02-2012).

Jinis lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Kecamatan Moncongloe terdiri dari 5 (lima) desa, yakni : desa Moncongloe Lappara, desa Moncongloe, desa Moncongloe Bulu, desa Bonto Bunga dan desa Bontomarannu (Ich. 05-02-2012)

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki6 Februari 2006 09.33Miniatur nggo versi dong 6 Februari 2006 09.3348 × 48 (2 KB)NesusvetMuseum {{Category:Icons}}

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat