Gambar:Museum template.gif

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Museum_template.gif(48 × 48 piksel, ukuran berkas: 2 KB, tipe MIME: image/gif)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan[sunting]

Museum Kecamatan Moncongloe Terdiri dari 5(lima) Desa yakni desa Moncongloe Lappara, Desa Moncongloe, Desa Moncongloe Bulu, desa Bonto Bunga dan desa Bontomarannu (05-02-2012).

Jinis lisènsi[sunting]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Kecamatan Moncongloe terdiri dari 5 (lima) desa, yakni : desa Moncongloe Lappara, desa Moncongloe, desa Moncongloe Bulu, desa Bonto Bunga dan desa Bontomarannu (Ich. 05-02-2012)

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki6 Februari 2006 09.33Miniatur nggo versi dong 6 Februari 2006 09.3348 × 48 (2 KB)NesusvetMuseum {{Category:Icons}}

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Dhaftar ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. dhaftar pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat