Gambar:Logo Kabupaten Indramayu.jpg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Logo_Kabupaten_Indramayu.jpg(113 × 131 piksel, ukuran berkas: 8 KB, tipe MIME: image/jpeg)

filank.wen.ru

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki27 Juli 2006 07.09Miniatur nggo versi dong 27 Juli 2006 07.09113 × 131 (8 KB)Slamet Serayu~map-bmswiki (Dopokan | kontrib)
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

2 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye: