Gambar:Lambang Kabupaten Wonosobo.webp

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Resolusi biasa(2.226 × 2.497 piksel, ukuran berkas: 298 KB, tipe MIME: image/webp)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Converted to SVG.svg
This coat of arms image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Lambang Kabupaten Wonosobo.webp.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.

Ringkesan

Panyandra
English: Coat of arms of Wonosobo Regency
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang OktaRama2010
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.
WEBP genesis
The GIMP icon - gnome.svg
This WEBP graphic was created with GIMP by OktaRama2010.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki12 Februari 2018 12.33Miniatur nggo versi dong 12 Februari 2018 12.332.226 × 2.497 (298 KB)OktaRama2010{{Information |description={{en|1=Coat of arms of Wonosobo Regency}} |date=2017-12-25 |source={{own}} |author={{Created with GIMP|{{U|OktaRama2010}}}} |permission={{self|cc-by-sa-3.0|GFDL}} |other versions= }} [[Category:Coats...

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat