Gambar:Lambang Kabupaten Sukabumi.png

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Resolusi biasa(510 × 672 piksel, ukuran berkas: 121 KB, tipe MIME: image/png)

Gambar iki asalé sekang Wikipedia basa Indonesia . Deleng keterangané gambar iki nang File:Lambang Kabupaten Sukabumi.png.
Nék lisensi gambar iki sejen karo lisensi nang Wikipedia sing dadi sumberé, lisensi nang Wikipedia kuwe sing kanggo.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki20 Desember 2011 03.02Miniatur nggo versi dong 20 Desember 2011 03.02510 × 672 (121 KB)StefanusRA (Dopokan | kontrib){{sekang|id}}
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.