Gambar:Flickr Whitney Houston performing on GMA 2009 3.jpg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Resolusi biasa(1.421 × 1.887 piksel, ukuran berkas: 417 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan[sunting]

Panyandra
English: American singer Whitney Houston performing on Good Morning America (Central Park, New York City) on September 1, 2009.
Tanggal
Sumber Originally posted by asterix611 (Asterio Tecson) at Flickr
Juru pangarang asterix611
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Jinis lisènsi[sunting]

Asterio Tecson, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Generik
Atribusi: Asterio Tecson
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Checked copyright icon.svg This image was originally posted to Flickr by asterix611 at https://www.flickr.com/photos/28722563@N05/3879493421. It was reviewed on by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki20 Mei 2011 03.51Miniatur nggo versi dong 20 Mei 2011 03.511.421 × 1.887 (417 KB)Ryoga Godai{{Information |Description ={{en|1=American singer Whitney Houston performing on Good Morning America (Central Park, New York City) on September 1, 2009.}} |Source =Originally posted by asterix611 (Asterio Tecson) at [http://www.flickr.com/phot

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Metadata