Gambar:Banyumasan.JPG

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Banyumasan.JPG(447 × 380 piksel, ukuran berkas: 21 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Cakupan Wikipedia Banyumasan

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki12 April 2006 06.52Miniatur nggo versi dong 12 April 2006 06.52447 × 380 (21 KB)Slamet Serayu~map-bmswiki (Dopokan | kontrib)Cakupan Wikipedia Banyumasan
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

berkas ing ngisor arupa duplikat saka berkas iki (luwih rinci):