Gambar:Asia (orthographic projection).svg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Resolusi biasa(Berkas SVG, nominal 541 × 541 piksel, gedhené berkas: 161 KB)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan[sunting]

Panyandra
العربية: الخريطة الهجائية لآسيا
English: Asia
Tanggal
Sumber National Geographic. Map by Ssolbergj
Aquarius.geomar.de
GMT globe.png

বাংলা | English | Français | Italiano | 日本語 | Македонски | +/−

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Juru pangarang Koyos + Ssolbergj (talk)
Vèrsi liya Derivative works of this file: Tupolev ANT-3, Moscow-Tokio (1927)-sr.svg
Antarctica (orthographic projection).svg
This is a Grey & green orthographic projection map.
Deutsch: Bitte lies die Konventionen.
English: Please, read the conventions.
Español: Por favor, lea las convenciones.
Filipino: Paki-basa ang mga kumbensyon.
Français : S'il vous plaît, lisez les conventions.
हिन्दी: कृपया सभागमों को पढ़ लें.
Italiano: Si prega di leggere le convenzioni.
ქართული: გთხოვთ, გაეცნოთ კონვენციებს.
Português: Por favor, leia as convenções.
Русский: Пожалуйста, прочитайте соглашения.
Українська: Будь ласка, прочитайте конвенції.
SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This world map was created with Inkscape.

Jinis lisènsi[sunting]

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

(paling anyar | paling lawas) Deleng (10 lewih anyar | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500)
Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki19 September 2016 16.47Miniatur nggo versi dong 19 September 2016 16.47541 × 541 (161 KB)TholmeReverted to version as of 20:18, 12 September 2012 (UTC) Reduced quality (bitmap). disputed border should go in seperate image
19 September 2016 11.50Miniatur nggo versi dong 19 September 2016 11.50541 × 541 (188 KB)QLaoadding disputed borders
12 Mei 2014 14.17Miniatur nggo versi dong 12 Mei 2014 14.17541 × 541 (161 KB)Ischa1Reverted to version as of 22:43, 20 September 2012
12 Mei 2014 14.15Miniatur nggo versi dong 12 Mei 2014 14.15541 × 541 (161 KB)Ischa1wrong: Papua belongs to Oceania, not Asia
26 April 2014 05.24Miniatur nggo versi dong 26 April 2014 05.24541 × 541 (175 KB)08adamsmReverted to version as of 06:32, 14 September 2012 because Western Papua is Indonesia's, which is in Asia.
13 Mei 2013 14.52Miniatur nggo versi dong 13 Mei 2013 14.52541 × 541 (161 KB)Jinzd{{Information |Description=asia |Source=wikipedia |Date= |Author= |Permission= |other_versions= }}
20 September 2012 22.43Miniatur nggo versi dong 20 September 2012 22.43541 × 541 (161 KB)ChipmunkdavisGiven that Eastern Thrace isn't included Papua needn't be included either.
14 September 2012 06.32Miniatur nggo versi dong 14 September 2012 06.32541 × 541 (175 KB)PalosirkkaAdded Papua per request
12 September 2012 20.18Miniatur nggo versi dong 12 September 2012 20.18541 × 541 (161 KB)PalosirkkaScrubbed with http://codedread.com/scour/
13 April 2011 03.11Miniatur nggo versi dong 13 April 2011 03.11541 × 541 (594 KB)WsiegmundReverted to version as of 03:26, 12 March 2011; last stable version.
(paling anyar | paling lawas) Deleng (10 lewih anyar | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500)

Panggunané barkas sajagat

Metadata