Dusun Temenggungan, Grecol

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Dusun Temenggungan kuwe salah siji dusun nang desa Grecol, kecamatan Kalimanah, kabupaten Purbalingga.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.