Dusun Temenggungan, Grecol

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dusun Temenggungan kuwe salah siji dusun nang desa Grecol, kecamatan Kalimanah, kabupaten Purbalingga.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.