Dusun Tegalsari, Grecol

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Dusun tegal sari kiye mlebu nang wilayah RT 05 RW IV desa Grecol, penduduke sing akeh pada dadi petani, ibu-ibu pada kerja nang pabrik, cewe' lan cowo' juga pada kerja nang pabrik sing wis pada tamat sekolah. sebagian juga pada nerusna pendidikan nang Universitas utawa perguruan tinggi. Nang Jaman gemiyen Dusun Tegal Sari kuwe dadi Ibu kotane desa Grecol tapi siki ibukota desa grecol lewih nang tengah-tengah desa yakuwe nang dusun Tumenggungan. Nang Dusun tegal sari uga ana mushola sing dinggo aktifitas keagamaan, senajan nang kampung tapi nom-noman pada sregep ngaji lan aktif nang bidang kegamaan nang ndesane.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.