Dilem, Kemiri, Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dilem
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Kecamatan Kemiri
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Dilem kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kemiri, kabupaten Purworejo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]