Daftar negara menurut kepadatan penduduk

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kepadatan , basa banyumasane artine kekerepen, yakuwe amba dibagi jumlah menungsa nang suatu wilayah.