Current events

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Awal September 2007 neng alun-alun Purwokerto nembe bae dianakna Musabaqoh Tilawatil Qur'an Madrasah Aliyah Tingkat Provinsi Jawa Tengah. Alun-alun dadi katon semanger. Arep ngadepi puasa ana MTQ, jan trep banget karo nuansane. Moga-moga kiye pertanda sing bagus tumprape masyarakat Banyumas. Ayuh pada melu nyengkuyung. Nuwun