Cublak Cublak Suweng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cublak Cublak Suweng

cublak cublak suweng

suwenge ting geletek

nganggo kepudung solek

tak ijo royo-royo

sapa gelem delekake

sir - sir pong 'dele bodhong

sir - sir pong 'dele bodhong

sir - sir pong 'dele bodhong-dhong-dhong--dhong ....