Cláudia Abreu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cláudia Abreu

Cláudia Abreu Fonseca (lair 12 Oktober 1970) kuwe aktris sekang Brasil.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]